ای‌نماد بدون ستاره: الزام شاپرک برای کسب‌ و کارهای خرد

مرکز توسعه تجارت الکترونیک در راستای ساده‌‌سازی فرایند کسب نماد اعتماد الکترونیکی برای کسب‌وکارهای خرد که تراکنش ماهانه کمتر از ۵۰ عدد و ۵۰ میلیون تومان دارند، «اینماد بدون ستاره» را راه‌اندازی کرده که صرفا با احراز هویت و دامنه اجرا می‌شود. 

پس از اعلام شاپرک مبنی بر الزامی شدن آی ‌نماد برای تمامی کسب ‌و کارها، صنعت تجارت الکترونیک کشور با چالشی تازه رو به رو شد.

بسیاری از کارشناسان این حوزه اعتقاد داشتند الزام ای‌نماد برای مشتریان پرداخت‌یارها موجب انحصارگرایی، از بین‌رفتن شفافیت و در نهایت قتل اکوسیستم نوآفرینی خواهد شد.

از همین روی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی در پی درخواست‌های مکرر بخش خصوصی برای اعطای تسهیلات ویژه به کسب ‌وکارهای مجازی خرد و نوپا، به سمت بهینه ‌سازی الزام اینماد برای پرداخت‌ یارها حرکت کرد.

در همین راستا فرآیند { ای‌نماد بدون ستاره} برای کسب ‌و کارهای خرد و نوپا در قالب سند باکس راه‌اندازی شد. طبق جرئیات اعلام شده از این طرح، ای‌نماد بدون ستاره فرآیند ساده‌شده‌ای از نماد اعتماد الکترونیکی است که توسعه‌دهندگان، آن را صرفا با احراز هویت و دامنه طراحی و پیاده سازی کرده‌اند.

چه افرادی باید ای ­­نماد ستاره ­دار بگیرند؟

منظور از کسب‌ و کار خرد در این طرح، کسب‌‌ و کاری است که تعداد تراکنش‌‌های آن در ماه کمتر از ۵۰ عدد و مجموع مبلغ تراکنش‌های آن در ماه کمتر از ۵۰ میلیون تومان باشد.

لازم به ذکر است اشخاص حقوقی‌ای که تعداد یا مجموع مبلغ تراکنش‌‌های‌ بیشتر از محدودیت‌‌های تعیین‌ شده داشته‌باشند، موظفند ظرف ۱۰ روز نسبت به طی مراحل کامل اعطای اینماد و تبدیل به ای‌نماد ستاره دار اقدام کنند.

تعرفه اینماد بدون ستاره مبلغ سالانه مبلغ ۵۰ هزارتومان و کمتر از یک‌ سوم تعرفه ای‌نماد ستاره‌دار است.

پس از دریافت ای‌نماد و با توجه به الزام کد رهگیری مالیاتی برای دریافت درگاه پرداخت، دریافت کد رهگیری مالیاتی بدون نیاز به مراجعه یا ورود اطلاعات جدید، به صورت برخط (آنلاین) قابل انجام خواهد بود.

با انتخاب متقاضی امکان ارسال اطلاعات از جمله کد رهگیری مالیاتی و انتقال به صفحه ویژه هر یک از شرکت‌­های پرداخت‌یار که قبلا زیر ساخت‌‌های لازم را ایجاد و به پنجره واحد تجارت الکترونیکی متصل شده‌‌اند، وجود خواهد داشت.

مطالب بیشتر:

آموزش شرکت در کلاس آنلاین در پلتفرم یکیتا و نکات مهم

چگونه محتوای آموزشی خود را در خارج از کشور بفروشیم؟

منبع: avalfars.ir

برچسب‌ها: بدون برچسب

نظر شما چیه؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *